Kamu Alacaklarının Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Bilgi Standı

Kamu Alacaklarının Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Bilgi Standı

Şişli Vergi Dairesi Gelir Uzmanları, 31 Temmuz 2018 tarihine kadar PERPA 8. Kattaki Kamu Alacaklarının Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Bilgi Standında sorularınızı bekliyor.

7143 sayılı vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun 18 Mayıs 2018 tarihli ve 30425 sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda birçok vergi ve diğer borçlar yeniden yapılandırılıyor.

Konuyla ilgili bilgi vermek, Perpalıların ve PERPA ziyaretçilerinin sorularını cevaplamak adına PERPA’da bilgi standı açıldı.

Bilgi Standından Ne Öğrenilebilir?

Perpa Kooperatifi Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hacı Demir, PERPA Yönetimi ve Mecidiyeköy Uygulama Grup Müdürlüğü’nün ortak çalışması olan kamu alacaklarının yeniden yapılandırılması bilgi standı hakkında bilgi verdi.

Standda soruları cevaplamak ve aydınlatıcı bilgiler vermek amacıyla Perpalıları bekleyen Şişli Vergi Dairesi Müdürlüğü Gelir Uzmanlarından Yılmaz Şişman, standı ziyaret edenlerin hangi sorulara cevap alabileceğine değindi.

Perpa Muhasebe Meslek Grubu Üyesi Tomris Coşgun, yeniden yapılandırmanın kapsamı ve bu yapılandırmaya neden gerek duyulduğuyla ilgili bilgi verdi.

Perpa Muhasebe Meslek Grubu Üyesi Emsal Bölük stant organizasyonu için teşekkür etti.

7143 sayısı yasayla kamu alacaklarının yeniden yapılandırılması bilgi standı yapılandırmanın son günü olan 31 Temmuz 2018 tarihine kadar PERPA 8. Kat Carrefour önündeki alanda sorularınızı bekliyor.

PERPA’da düzenlenen “7143 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun ile Getirilen Mali Af Semineri”ni izlemek için tıklayınız

Visited 9 times, 1 visit(s) today