EFB ELEKTRONİK

EFB Elektronik Türkiye Şişli Mavi Plazada 600 m2 deposu, 360 m2 ofisi ve dış lojistik depoları ile hizmet veriyor.
1988 yılında Almanya’da kurulan EFB Elektronik, 2007 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteriyor.
Sektörünün öncülerinden olan Alman firması, Network Yapısal kablolama ve Data Center alanlarında üretici bir firmadır.
EFB Elektronik, network altyapı işlerinde gereksinim duyulan bakır ve fiber optik kablolar ve bu kabloların ihtiyaç duyduğu, tamamlayıcı tüm komponentlerin üretimini yapar.
EFB Elektronik Türkiye, 2021 yılında Avusturya devi COMMEND markasının Türkiye operasyonunu satın aldı. INTERCOM ve ANONS sistemlerinde de ürün tedarikçisi oldu.
Hızla büyümeye devam eden EFB Elektronik, Türkiye Ofisinin 15. kuruluş yılında, sunmakta olduğu tüm çözüm ve ürünleri yakından tanıma şansı bulabileceğiniz EFB SHOP açılışını gerçekleştirdi.
EFB Elektronik, uzman kadrosu ve profesyonel hizmet anlayışıyla çözüm odaklı partneriniz olmaya devam ediyor.

Adres: Halide Edip Adıvar Mh. Sultan Sk. Mavi Plaza No: 22 D:1/22A 34250 Şişli İstanbul
Tel: 0212 222 92 50
Web adresi: www.efb-elektronik.com.tr
e-mail adresi: info@efb-elektronik.com.tr

EFB Elektronik Hakkında

EFB-Elektronik network ve güvenlik teknolojileriyle birlikte endüstriyel sistem çözümlerinde önde gelen bir imalatçı ve sistem sağlayıcıdır. Uzmanlığımız veri merkezlerinde sertifikalı üst düzey ürünlerin kullanıldığı yapısal kablolama işlerinden, endüstriyel müşteriler için geliştirilen özel çözümlere kadar uzanan geniş bir yelpazededir.

Bielefeld, Almanya’daki merkezimizden yönetilen ekibimiz, dünya genelinde müşterilere hizmet vermektedir. Müşterilerimiz arasında bilişim teknolojileri ve güvenlik endüstrisinin tanınan markaları, orta boyutlu şirketler ve büyük kuruluşlar bulunmaktadır.

Dünya genelinde 6500 çalışana ve çeşitli imalat tesislerine sahip olan uluslararası THK Grubuna üye olmamız sayesinde, müşterilerimize fayda sağlama konusunda ek avantajlar kazanırız. EFB’nin Avrupa’da dokuz adet grup şirketinde toplam 330 çalışanı vardır. Bu şirketlerden beş Almanya’da, üç adet iştirak şirketiyse İstanbul, Kopenhag ve Viyana’da bulunmaktad ve Slovakya’da bir üretim lokasyonumuz var.

Başarı Hikayesi

1988’de bakır kablo imalatına başladık ve bu adım Bielefeld’deki başarı hikâyemizin başlangıcı oldu. Ürünlere talebin artmasıyla beraber endüstriyel yapılanmamız büyüdü ve kısa sürede yeni imalat tesisimizi inşa ettik. EFB-Elektronik GmbH, temellerinin atıldığı günden bu yana sürekli büyüdü ve bugünkü konumuna geldi.

Visited 34 times, 1 visit(s) today