Perpa B Blok ısıtma projesi devreye alındı

Perpa B Blok Merkezi Isıtma Soğutma Projesi kapsamında kazan dairesinde kazanların deneme yakımlarının tamamlanmasının ardından bina içine sıcak su gönderimi başladı. Sistemler ve fancoil cihazlarını bağlatan 100 civarında dükkan ısındı.

Isıtmanın devreye alındığı firmalarımızdan E-Gaz’ın Satış ve Pazarlama Müdürü Zafer Sağlam ve Perpa B Blok’un yeni firmalarından Aydın Ticaret’in yetkilisi Salim Aydın sistemi değerlendirdi.

Proje kapsamında, bina içinde yaklaşık 200 kilometrelik boru döşemesi gerçekleştirildi. Kalorifer kazanlarından soğutucu ünitelere tüm cihazların yerleştirilmesi ve projenin tamamının uygulanmasının iki yıllık bir süreyi kapsadığı sistem, yüklenici firmanın 100 ila 150 personelinin 7 gün 24 saat boyunca yoğun gayretleri sonucu altı ay gibi bir sürede tamamlanmış olacak.

Perpa B Blok ısıtma sisteminin Kasım 2015 döneminde bitirilmesi hedeflendi ancak üyelerimizin fan coil cihazlarının alımında gecikmesi nedeniyle montaj çalışmalarında aksamalar oldu.

Perpa B Blok Yönetimi olarak arzu etmediğimiz bu durumu bir nebze telafi etmek üzere, siz değerli Perpa sakinlerinden 2016 dönemi boyunca ısıtma bedeli alınmayacaktır. Yine proje kapsamında bütün bağımsız birimlere takılacak kalorimetreler (pay ölçerler) de mevcut bütçemizden karşılanacaktır. İlave bedel sizlerden istenilmeyecektir.

Tüm Perpa B Blok sakinlerinin ısıtma-soğutma sisteminden faydalanabilmesi için, lütfen fan-coil cihazlarınızı acilen temin ediniz.

Visited 69 times, 2 visit(s) today

60 yorum